ROWENTA TN8120

ROWENTA TN8120 zobrazit galerii
hodnocení produktu (0)
     

Cena produktu ROWENTA TN8120 není známa.

 

Popis produktu ROWENTA TN8120: Akumulátorový strojek na stříhání vlasů Rowenta Expertise precision * Multifunkční strojek na stříhání vlasů a vousů, i holení těla * Patentovaný systém automatického vysouvání čepele: čepel se vy... > více informací

 
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi
Datart.cz
Tyto recenze poskytl obchod Datart.cz.

ROWENTA TN8120D4 - hodnocení zákazníků

Zákazník
20.09.2011 - 12:50:00
  • vyřešení el. nastavení délky nádstavcu je fajn,stejně tak mi vyhovuje multifunkčnost zařízení-stříhání a holení
  • poměr cena-výkon je je velmi dobrý
  • na normální běžnou hustotu vlasu naprosto ideální
 
  • není úplně skvělý na velmi husté vlasy,ale to asi žádný takový střihač.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (4)

ROWENTA TN8120D4 - hodnocení zákazníků

Lojza
01.09.2011 - 09:18:00
  • U strojku je možno nastavit u jednoho hřebenového nádstavce velké rozpětí výšky vlasu. Uchycení hřebenu předurčuje jeho dlouhou životnost. Jsem s ním maximálně spokojen a doporučuji všem.
 
  • Nemám výhrady.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (4)

ROWENTA TN8120D4 - hodnocení zákazníků

Smoke
16.08.2011 - 08:15:00
  • Skvěle stříhá a holí. (vyzkoušeno na krátký sestřih cca 10mm)
 
  • Občas si spletu tlačítko pro zapnutí s regulací výšky sestřihu.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (4)

ROWENTA TN8120D4 - hodnocení zákazníků

FFko
28.03.2011 - 12:20:00
  • Líbí se mi zejména široký rozsah nastavení délek zastřižení - kromě použití nástavce na zastřihávání fousů se dá délka vlasů nastavit plynule a ne skokově.
 
  • Stříhá také výborně i když vyjímečně(skutečně málo) nezachytí nějaký vlas. Nástavec na fousy pravděpodobně nemá příliš velkou přesnost, protože mám dojem, že nastavená délka se může měnit podle toho, jak je na strojek přitlačeno; ve výsledku jsem ale nepozoroval nějaké nerovnosti, takže to asi tak akutní není.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (4)

ROWENTA TN8120D4 - hodnocení zákazníků

IPPraha
22.03.2011 - 08:15:00
  • lehká ovladatelost a mnoho funkcí
 
  • -
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (4)

ROWENTA TN8120D4 - hodnocení zákazníků

Ivan
16.02.2011 - 20:57:00
  • Lehká ovladatelnost, výdrž na baterie
 
  • Deklarovaných 0,5mm při holení není reálných
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (4)

ROWENTA TN8120D4 - hodnocení zákazníků

KH
07.02.2011 - 09:48:00
  • Kvalitní, všestranný a designově povedený kousek
 
  • Zatím vše OK
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (4)

ROWENTA TN8120D4 - hodnocení zákazníků

jiří
02.10.2010 - 10:21:00
  • kdybych nemusel používat ruce tak holí sám..opravdu jsem naprosto spokojený..
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (6)   Ne (4)
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi
;